bobbi brown

Bobbi Brown Corrector * Light Bisque

22:03

Göz altlarım bazen yorgunluktan veya uykusuzluktan dolayı morumsuya yakın bir  renk alıyor (morumsuya yakın bir renk ne demekse :) Böyle bir  durumda concelar'dan önce corrector ihtiyacı doğuyor.Corrector'ü açıklarsak aslında renk düzenleyici en doğru tanım olur.Lütfen kapatıcıyla karıştırmayalım.




Yapısı oldukça yoğun.Ben Bobbi Brown'ın concealer fırçasıyla uyguluyorum.Fırçaya mutlaka  La Proche'un termal suyunu ya da Mac'in mineralli suyunu sıkıyorum.


Doğru corrector'u almak için mutlaka uygulama yaparak almanızı tavsiye ederim.Sakın corrector alırken göz altınıza uygun renk almaya kalkmayın göz altı sorununuza uygun rengi alın.Eminim ki bu konuda Bobbi Brown satış temsilcisi sizi doğru yönlendiricektir.


Bende ki rengi Light Bisque.Çünkü dediğim gibi göz altımda morluk gibi bir sorunum yok sadece zaman zaman uykusuzluk,yorgunluk gibi sorunlar oluştuğunda  kullanıyorum.Ve kesinlikle kuruşuna kadar hak eden bir ürün.Eğer göz altı morluklarınızı kapatmada şikayetçiyseniz kesinlikle memnun kalıcaksınız..

Sevgilerle...





Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook