Maybellline Baby Skin Instant Pore Eraser - Maybelline Baby Skin Gözenek Küçültücü

15:38

Herkese Merhaba :)

Bugünkü konuğumuz yurtdışından Maybelline Baby Skin Instant Pore Eraser yani gözenek küçültücü.Malesef bu ürün henüz Türkiye'ye gelmiş değil ama gelmesini çok çok istiyorumm.Çünkü Benefit  Porefessionel'den hiç bir eksiği yok hatta fazlası bile var diyebilirim.




Üürünün en büyük vaadi tabiki gözenekleri küçültmek ve makyaja uygun bebek gibi bir ciltle makyajı hazırlamak.İçinde bulundurduğu  Dekametilsiklopentasiloksan   yani kozmetikte kullanılan sıvı bir silikon içerdiğinden evet 

bebek gibi bir görüntü elde edebiliyorsunuz. 22 ml olması tam ideal boy bence.


Bu ürün daha önce kullandığım Smashbox'un Photo Primer'a çok benzer olduğunu gönül rahatlıyla söyleyebilirim. Benefit'in Porefossionel ile karşılaştırıcak olursak rengide yapısıda kokusuda bir tık Maybelline'inki daha önde.Ve üstelik daha parlak duruyor .


Sonuç olarak silikonlu gözenek küçültücü arayışındaysanız mutlaka edinin derim.Ve bu arada belirtmek istiyorum bu tarz ürünlerleri, makyajınız bittiği zaman mutlaka cildiniziden çok iyi arındırın.Aksi takdirde siyah noktalanma gibi şikayetleriniz ortaya çıkabilir.

Sevgilerimle...






Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook