Ankamall The Body Shop Ankara Blogger Etkinliği

Ankamall The Body Shop Ankara Blogger Etkinliği

22:00

Herkese Merhaba :)

Cumartesi günü Ankamall The Body Shop'ta çok güzel bir etkinlikteydim.

The Body Shop gerçekten sevdiğim bir marka.Mağazaya girdiğiniz zaman kısa ve çok güzel bir şekilde değerlerini anlatan pano karşınıza çıkıyor.Sosyal sorumluk, hayvanlar üzerinde deney yapmamaları gibi gibi.


Ankamall The Body Shop çalışanların ilgisi,enerjileri,alakaları inanılmaz güzeldi.3 saatlik vaktin nasıl geçtiğini inanın anlayamadık. Mağaza müdürü Burcu Hanım ve değerli çalışanları Demet,Tuğba,Gamze Hanıma çok ama çok teşekkürlerimi sunuyorum.


Mağazada neler neler yapmadık ki.Bazı arkadaşlarımıza makyaj ve cilt bakımı yapılırken bazı arkadaşlarımıza da el peelingi yapıldı.Bende  saçıma yeni çıkan saç tebeşirini denedim.Hatta o gün şanslı bir instagram takipçiside bu pembe tebeşirin sahibi oldu  :)

Özellikle yeni çıkan ürünler hakkında bilgi almak benim için çok keyifliydi.
E vitaminli Gece Serumu cildinize 8 saatlik güzellik uykusu etkisi yaratan tazelenmiş ve ışıltı bir cilt vaat ediyor.Bir diğer ürünümüz meşhur çay ağacının çıkardığı BB kremi.Özellikle sorunlu ciltler için güzel bir ürün.
28 günde gözle görülür değişim sağladığını vaat eden Nutriganics Drops of Youth Gençlik iksiri  tabiki benim ilgimi çekenler arasındaydı.Cilt tonunu dengeleyen ve aydınlatan,aşırı renk değişimi ve çillerin görünümünü azaltan Moisture White serisiylede tanışmış olduk.

11 Nisan'da satışa sunulucak English Dawn White Gardenia'ya ba-yıl-dık ! İnanılmaz güzel kokuyor.
 Toplam 12 blogger ve misafirimiz olan Youtuber Öykü ile dışarıdan mağazaya bakanlar bu kalabalıkta nedir şaşkın bakışlarıyla etkinliğimizi toplu fotoğraf karesiyle bitirdik.


Etkinlik sonrasında bizleri boş göndermeyip , harika kokan Moringa Body Butter hediye ettiler.


Herşey ama herşey çok güzeldi.Ayrıca instagramdan güzel geçen etkinliğimizin #ankaratbsevent hastagi ile daha bir sürü fotoğraflarını bulabilrsiniz.

Sevgilerimle..











Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook