ankara blogger buluşması

Taurus Avm Pet Pansion Açılışı ve Taurus Avm Yves Rocher Etkinliği

21:00

Herkese Merhaba;
Geçen hafta Taurus Avm'nin  Türkiye'de ilk kez gerçekleşen Pet Pansion açılışına davetliydik.Düzenlediği etkinlikler ve sunduğu farklı hizmetlerle her yaş grubuna hitap eden Taurus AVM, küçük dostlarımızı da unutmadı. Ücretsiz olarak hizmete açtığı Pet Pansiyon ile AVM’lerdeki önemli bir eksiği tamamlayan Taurus AVM, siz rahatça alışveriş yaparken, minik dostlarınıza AVM içerisinde ücretsiz konaklama olanağı sağlayacak. Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan Pet Pansiyon, açılışı oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Hayvansever kimliğiyle tanınan usta gazeteci Bekir Coşkun’un katıldığı törende “Yetenek Sizsiniz” yarışması birincisi yetenekli köpek MAX da şovlarıyla açılışa renk kattı.



Özellikle Bekir Çoşkun'la yakından tanışıp sohbet etme imkanı bulduğum için çok sevindim.Taurus Avm Müdürü Ömer Tezcan Bey konuşmasında '' Çocuklarımıza örnek olmayı amaçladık. Pet Pansiyon’u inşa ederken 3 amacımız vardı. Bunlardan ilki sokak hayvanlarına dikkati çekmekti. Evde yaşayan hayvanlara göre sokak hayvanlarının ömrü daha kısa. Evde bırakılamayan dostlarımızı da  güzel bir ortamda ağırlamak istedik. Ücretsiz olan Pet pansiyonumuz klimalı ve havalandırmalıdır. Ayrıca böyle bir hizmetle çocuklarımıza örnek olmayı amaçladık.”  sözleriyle gerçekten gönlümüzü fethetti. Böyle harika bir organizasyonda yer almaktan çok büyük bir gurur duydum.

Bu güzel açılıştan sonra bizleri çok güzel bir süpriz karşıladı.
Sevgili Nazlı ,Sena ve Canan'la Yves Rocher mağazasında kendimizden geçtik.

Yves Rocher'ın ürünlerini gerçekten seviyorum.En sevdiğin Yves Rocher ürünü ne derseniz daha öncede yazısını yazmış olduğum Vertige Mascara'sı derim.Ve  şu ana kadar tavsiyelerimle alan hiçbir kişinin memnuniyetsizlik yaşamaması beni haklı olarak sevindiriyor.

Sevgili Mağaza Müdürü Tuğçe Hanım ve Güler Hanım'la Didem Hanım bizlerin sorularına bıkmadan ,usanmadan cevaplar verdiler. Yves Rocher'in  2 parfümüne sahip biri olarak Neroli'nin aklımı çeldiğini itiraf etmeden geçemeyeceğim. Portakal çiçeğinin kokusunu bu kadar seveceğimi hiç tahmin etmezdim.


Yeni çıkan  Seba Vegetal serinini yakından incelemek ve hakkında detaylı bilgi almak benim için en göz alıcı olaydı.
Karma ve yağlı ciltlerdeki parlama ve belirgin gözenekleri yok etme vaadini sunan bu seriden önümüzdeki günlerde kullandıkça sizlere daha detaylı bilgiler vereceğim.Gerçekten çok keyif aldığım etkinlerden biri oldu.Tekrar burdan teşekkürlerimi sunuyorum.








Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook