avon

AVON’un “Güzelliğini Keşfet” Etkinlikleri Adana ile devam ediyor!

14:47

Dünyanın önde gelen kozmetik markalarından AVON, 31 Mayıs ve 1 Haziran’da Adana’da güzelliğini keşfetmek isteyen kadınlarla buluşuyor.


Türk kadınları tarafından en çok bilinen kozmetik markası AVON, Güzelliğini Keşfet temalı etkinliklerine 31 Mayıs ve 1 Haziran’da Adana Optimum Alışveriş Merkezi’nde devam ediyor. AVON, tüm kadınları güzelliğe açılan bu keyifli dünyayı keşfetmeye davet ediyor.
Etkinliklerde; AVON ile güzelliğini yeniden keşfetmek isteyen tüm kadınlar, profesyonel makyaj uzmanları ve AVON Temsilcileriyle, hem gün boyu keyifli bir makyaj deneyimi yaşayacak hem de sürpriz hediyelerin sahibi olacak. AVON ile kadınlar aynı zamanda; makyajda renk tercihinden doğru parfüm seçimine dek AVON’un uzman Temsilcileriyle bir araya gelerek kendilerine en uygun ürünleri tanıma fırsatı bulacaklar.
24 Mayıs’ta başlayan ve İstanbul, Konya, Bursa, Antalya ve İzmir’de gerçekleştirilen AVON ile Güzelliğini Keşfet etkinlikleri, Adana’dan sonra, 7 Haziran’da Ankara Cepa ve İstanbul İçerenköy Carrefour’da, 8 Haziran’da Samsun Piazza ve İstanbul Bayrampaşa Forum AVM’de, 14 Haziran’da Ankara Kentpark ve Gaziantep Sankopark’ta devam edecek. 15 Haziran’da da Ankara Optimum AVM ile son bulacak.

Dünyada AVON
Dünyanın en köklü güzellik şirketlerinden biri olan AVON, David H. McConnell tarafından 1886 yılında Amerika’da kurulmuştur. David H. McConnell'in mirası olan ve günümüzde şirketin temel önceliği haline gelen temel misyon ise kadınların her alanda eşitlik elde ederek sosyal ve ekonomik hayata aktif olarak katılabilmeleridir. Bu misyon, şirketin kurulduğu 1886 yılında sahip olduğu önemi 21. yüzyılda da aynı şekilde korumaktadır. AVON. “Dünya kadınlarının kişisel gereksinimlerini, ürün ihtiyaçlarını ve hizmet beklentilerini en iyi anlayan ve karşılayan şirket olmak” vizyonuyla her gün 100’den fazla ülkedeki 6 milyonu aşkın Temsilcisiyle, milyonlarca kadının yaşamına güzellik katmaktadır.
Daima en yeni ve kaliteli ürünleri, Temsilcileri ve Müşterileri ile buluşturmak için çalışan AVON, Şangay ve New York'ta bulunan, 350'den fazla bilim adamı ve araştırmacının görev yaptığı Ar-Ge merkezlerinde, güzellikle bilimi buluşturarak geliştirdiği yüksek teknoloji ve kalitedeki ürünleri dünya kadınlarının beğenisine sunmaktadır.
AVON'un ürün gamında; Color Trend, Solutions, ANEW, Clearskin Professional,  Advance Techniques, Naturals gibi birçok ünlü makyaj, parfüm, cilt bakımı, güzellik, moda ve ev ürünü markası yer almaktadır.
Türkiye’de AVON
AVON, global bir marka olmanın yanısıra, 1993 yılından bu yana yer aldığı Türk güzellik pazarında, Türk kadınlarının en çok bildiği ve tanıdığı kozmetik markası olmayı başarmıştır. Türkiye'ye yatırımını aralıksız sürdüren AVON, kısa zamanda tüm kozmetik ve güzellik kategorilerinde uzun süredir en önde gelen markalardan biri haline gelmiştir.

Türk kadınlarının her türlü güzellik ihtiyacını karşılayan, en geniş ve yüksek kalitedeki ürün gamına sahip marka olan AVON, senede 5,5 milyondan fazla ruj, 4,5 milyondan fazla eyeliner’i Türk tüketicisiyle buluşturmaktadır. Türk kadınları AVON'un yüksek kaliteli ürünleriyle kendilerini ve çevrelerini güzelleştirirken, 21 yıldır Türkiye'nin her ilinde sayısı her geçen gün artan AVON Temsilcileri de ek kazanç fırsatları sayesinde hayallerini gerçekleştirmektedir.


Basın Bültenidir.

Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook