mama mio

Morcosmo - Mama Mio OMega Body Buff / Nemlendirici Vücut Kesesi

07:00

Herkese Merhaba;

Bugün sizlere Morcosmo 'da satılan Mama Mio markasına ait Body Buff yani Nemlendirici  Vücut Kesesi'nden bahsedeceğim.



 

Ürünü tanıtmadan önce kısaca Morcosmo'nun çok hoşuma giden kuruluş hikayesinden bahsetmek istiyorum.

MORCOSMO’nun hikayesi, iki çocukluk arkadaşının Londra seyahati sırasında Mama Mio ürünleri ile tanışmasıyla başladı. Yıllar içerisinde neredeyse her markayı denemiş, selülitten, gözaltı kırışıklıklarına, güneş lekesinden şişen bacaklara, kilo alıp vermekten çatlayan karınlara kadar pek çok kadının yaşadığı sorunları yaşamış, ve benzer ihtiyaçları olan bu kadınlar için Mama Mio ile tanışmak küçük bir mucize gibiydi demek abartılı olmayacaktır. Kokusuna bayıldıkları bu ürünlerin ne kadar kullanışlı, ne kadar faydalı ve aslında ne kadar başarılı olduklarını anladıklarında ise yapacak tek şey vardı, bu harika ürünleri sevdikleri ile paylaşmak. Kendi kullandıkları ve fayda sağladıkları markaları olabildiğince fazla kadınla tanıştırmak isteyen arkadaşlar, Morcosmo’yu kurdular. 2012 yılında faaliyet göstermeye başlayan MORCOSMO, firma kurucularının en çok sevdiği renk olan mor ve evreni simgeleyecek cosmo kelimesinden türetildi.


Sitede selülit bakımı,vücut bakımı  özellikle hamilelik sonrası  bakım kremleri ve göz ürünleri mevcut.Yaz gelmeden önce bu ürünü seçme sebebim vücudumdaki ölü hücreleri atıp daha güzel bir bronzluk sağlaması içindi.


Kese'yi çok seven biri olarak bu ürünün kapağını açıp kokladığım  zaman çok güzel bir kokusu var.

İçerisinde ince öğütülmüş sünger taşı  ( doğal volkanik kayalardan elde edilen bir madde) , tatlı badem yağı ,aleo vera ,papatya, E vitamini  gibi başlıca maddeler içeriyor.

Ürünü 1 ay  sürecinde kullandım ve kesinlikle vaad ettiklerini yerine getirdi.Hayatımda ilk kez 2 günlük kısa tatilimde hafifçe bronzlaştım. Diğer Mama Mio ürünleride en kısa sürede deneyeceğim .


Sevgilerimle..






Benzer Yazılar

1 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook