cosmed

Cosmed Canlandırıcı Saç Kremi

07:00

Merhaba :)

Cosmed  ürünleriyle canım Sihirli Mavi İlknur'umun etkinliği sayesinde tanıdım.



Cosmed Hair Guard Canlandırıcı Saç Kremi 200 ml
Saç keratin proteinlerinden meydana gelir ve keratin saçın elastikiyet, mekanik, fiziksel ve kimyasal ajanlara karşı direnç kazanmasını sağlar. Keratin, ağır ağır saç şekillendirici işlemler, yıpratıcı içeriğe sahip arındırıcı ürünlerin kullanımı, UV ışınları ve çevresel etmenlerin etkisi ile denatüre olur ve saç bütünlüğünü kaybederek zayıflar. Nemini kaybeden ya da sebum (yağ) oranı düşük saçlar ise kurur ve çok çabuk kırılır.
COSMED HAIR GUARD Canlandırıcı Saç Kremi, saçın keratin bütünlüğünü korumak ve yeniden kazanımını sağlamak amacı ile geliştirilmiştir. İçeriğindeki hidrolize pirinç proteinlerinden zengin CASHILAN ile hyaluronik asit ve hidrolize pirinç proteinlerinden zengin HYALORICE sayesinde saç tellerini kırılmalara karşı güçlendirir, kolay taranmasını sağlar ve parlaklık kazandırır.
Anti-statik özelliği ile elektriklenen saçların, kolay şekil almasına yardımcı olur. Organik Shea Yağ, saç ve saç derisini derinlemesine nemlendirir ve çevresel elementlerin yıpratıcı etkisine karşı koruma sağlar, işlem görmüş, yıpranmış saç tellerinin bütünlüğünün geri kazanımına yardımcı olur. 


İçeriğinde paraben, sentetik ve parfüm  yok ama Asetat mevcut :/


Kullandığım süreç boyunca saçımı çok yumuşattı.Saçtan arınımınıda sevdim.Kokusu gayet güzeldi.Ama benim için olmazsa olmaz bir ürün kategorisine girmedi.



Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook