callisto

Nars Dual-Intensity Göz Farı- Callisto

07:00

Merhaba :)

Tekli farlarla aranız nasıldır ? Hem işim gereği hem de ağırlıklı olarak palet sevdam yüzünden tekli farları çok sevmezdim.Ama zaman geçtikçe çantaya atmalık farları sevmeye başladım.





Geçtiğimiz aylarda Nars'ın çıkardığı Dual- Intensity tekli farlar hem Sephora'larda hem de Nars'larda satışa sunuldu. Yoğun bir pigmente sahip olan farlar hem ıslak hem de kuru kullanıma uygun. 


Özel ve gelin makyajlarımda ışıltılı renkleri çok sevdiğim için  seçimim Callisto renginden yana oldu.Tabiki öncesinde Anıl'ımın aklıma soktuğu gerçeğini itiraf etmem lazım :)  Callisto'nun rengini Türkçe'ye çevirmeye çalışırsak buzlu pembe- gümüş renk karışımında diyebiliriz. 12 farklı renk arasından bu renge aşık olmamak imkansız  bence :)


8 saat kalıcılık vaad eden farlarda eğer baz ile uygularsanız bu süre tutuyor ama bazsız bu en fazla 3 saate kadar dayanıyor.Islak kullanımda ise 9-10 saat kadar dayanıklılığını  tecrübeyle sabitledim.


Flaşlı ve Flaşsız göz makyajımdan da görüldüğü gibi çok güzel , sade bir ışıltı sağlıyor.Ama genede tekli far için 85 TL gibi bir rakamı çok hak eden bir ürün olduğunu düşünmüyorum. 




Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook