peeling

Skin79 Crystal Peeling Jel 100ml

07:00

Merhaba :)

Cilt bakımında her aşama çok önemli.Bunlardan biriside ölü deriyi atabilmemiz için peeling aşaması.



Skin79 Crystal Peeling Jelinin en yararlı olduğu cilt türleri yağlı cilt, sorunlu ve hassas cilt, makyajı iyi taşımayan cilt.


Bitkilerden elde edilen Selüloz ve deri soyulmasına yardımcı olan, biriken sebumu ve ölü deri hücrelerini çıkaran Sutilen bileşenleri içeren bu ürün , cilde canlılık ve cilt dokusunu temiz, pürüzsüz hale getirmeyi vaad ediyor. Trehaloz ve Hyalüronik Asit hassas cildi yağ ve su dengesini muhafaza edecek şekilde yatıştırırken, Elma Ekstresi cildi rahatlatır.


İçeriğinin temiz olduğunu söylemek isterdim ama malesef :( yukarıda okuduğunuz gibi parfüm , metilparaben gibi maddeler içeriyor.



İçindeki minik partiküller asla yüzünüzü rahatsız etmiyor.Bu benim en sevdiğim peeling ve bittiği zaman tekrar alacağım favori ürünlerimin arasında.Özellikle özel günlerdeki yapacağım makyaj öncesi cilde inanılmaz güzel bir ışıltı veriyor.Uzun zamandır kullandığım bu ürünün yazısını neden yazmakta bu kadar gecikmişim hiç anlamıyorum.Eğer cildinizin ışıltıya ihtiyacı varsa kesinlikle tavsiye edeceğim bir peeling.








Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook