gosh

Gosh Forever Eyeshadow 02 Beige & 05 Grey

07:00

Herkese Merhaba :)

Gosh'un Türkiye'de Gratis'ler de satışa sunulmaya başlandığını sanırım duymayanımız, görmeyenimiz kalmadı.Daha önceki pigmentasyon deneyimimden sonra 2.aşık olduğum ürünleri Forever Metallic Göz Kalem Farları oldu.




Asansörlü bir yapıya sahip olan bu kalemlerin en önemli özelliği KALICILIK! Evet göz bazı kullanmaya gerek kalmadan direk uygulanıp, saatlerce gözünüzde kalıyor.




8 farklı renk skalasına sahip Forever kalemlerin yapısı oldukça yumuşak ve pigmentasyonu oldukça yoğun.Serinin tüm renklerin içinde ışıltılar, parıltılar mevcut.Gosh lansmasında hediye edilen kalem farla beraber bu seriden 3 renge sahibim ama indirim zamanında geri kalan 5 rengide almak istiyorum. 



02 Beige rengi içinde altın-dore ışıltılara sahip bir bej tonu.Özellikle göz pınar aydınlatmalarımda bu aralar en çok bu kaleme elim gidiyor. 05 Grey rengi içinde gümüş parıltılara sahip tatlı bir Gri tonu.


Ürünün pigmentasyonu oldukça yoğun olduğu için gündüz kullanımda hafif uygulamanın daha  uygun olduğunu düşünüyorum.Eğer gideceğiniz yer özel bir gece ise bu uygulamayı daha yoğun bir şekilde uygulayabilirsiniz. Bazen kalemin ucundan hafifçe değdirip parmağımla dağıtıyorum bazen de  hemen farı sürüp fırçayla dağıtıyorum .Çok çabuk sabitleniyor bu yüzden biraz hızlı olmakta fayda var :) Ürünün tek eksi yönü biraz fiyatı ama indirim zamanında mutlaka alıp denemenizi isterim.

Sevgilerimle..






Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook