Dilek Kolyesi

Flash Tattoo ve Dilek Kolyesi - New Obsession

07:00

Herkese Merhaba;

Yeni yıla girmeye çok az kala , yılbaşı günü süslenip püslencekler için ,acaba ne giysem , nasıl makyaj yapsam , ne taksam gibi telaşların son dakikaya kadar devam edenlere biraz yardımcı olayım dedim.Bunun dışında da hala hediye olarak kararını verememiş olanlar varsa Dilek kolyesinden de bahsetmek istiyorum.



Gratis ve New Obsessions sitesinde satışa sunulan bu kolyeleri mutluluk, bol şans, gerçek aşk olarak  3 çeşitte satılıyor.Dileğinizi tutup , kolyeyi takıyorsunuz :) Fiyatı 19.90 TL




Bu yazın sonlarına doğru moda olan ve halen devam eden Flash Tatto'ları sanırım Burcu Esmersoy Türkiye'de meşhur etti :)

Altın ve gümüş renkteki bu geçici dövmeler kolye, bileklik gibi kullanımlarda çok şık duruyor. Bunun yanı sıra yeni yeni  Dippy Tattoos yani parmağınızın üstüne uygulananlar da moda oldu :)



Yılbaşın da, özel günlerinizde de flash tattoo uygulayarak şık bir görüntü elde edebilirsiniz.





İnce bileklik modelleri 5 -10 TL arasında fiyatları değişiyor.

Set halindekiler daha avantajlı .Onlarda setine göre 8- 50 tl fiyat aralığında değişiyor. Uygulaması çok basit modelin üstündeki şeffaf bandı çıkartıp , uyguluyacağınız yere yapıştırıyorsunuz ( uygulama yeri temiz ve kuru olmalı ).Daha sonra  yapıştırdığınız kağıdın üstünden nemli süngerle tampon hareketlerle ıslatıyorsunuz , kağıdı yavaşça çektikten sonra dövmeniz hazır :)





Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook