nars

Nars Virtual Domination Allık Paleti

12:00


Herkese Merhaba :)
Yılbaşı  demek yeni makyaj  kolleksiyonları  demek :) Nars'ın bu seneki allık paleti Virtual Domination beyaz ve şık bir ambalajla satışa sunuldu.




Geçen seneki Guy Bourdin seti çok ses getirince ve yok satılınca tekrardan benzer bir set yapmışlar.Yerini tutmuş mu ? Bence hayır. Sırf kolleksiyon sevdam uğruna aldığım paletin  en sevdiğim yanı dediğim gibi ambalajı oldu.Keşke artık o siyah leke tutan ambalajları yerine böyle yapsalar.


Elinizde geçen seneki set yok ise almak tabiki avantajlı.Sonuçta tekli ürünleri 95 tl gibi fiyattan satılırken  5 ürünün 190 tl olması mantıklı. Keşke Laguna ve Deep Throat'ın yerine başka ürün koysalarmış . Bence satışları daha iyi olurdu diye düşünüyorum ( bunu deme sebebim geçen sene Guy Bourdin yok satarken 15 gün önce çıkmasına rağmen hala Sephora'larda bulunması )
Üst sırada Miss Liberty (aydınlatıcı/ allık ) Deep Throat (allık ) Laguna ( Bronzer)
Alt sırada  Sex Fantasy (allık ) ve Final Cut (allık )



Miss Liberty : Yumuşak parıltılı şeftali tonu olarak tanımlanabilir.Sürdüğünüz zaman ışıl ışıl parlıyorsunuz.Eğer bu tarz parlaklık size göre değilse hoşunuza gitmeyebilir.

Deep Throat : Nars'ın sanırım Orgasm'dan sonra en çok sevilen ve satılan allığı olduğunu düşünüyorum.Şeftali alt tonlu pembe allıklar benim en sevdiklerim olmuştur hep.İçinde çok minik ışıltılar var.Ve her cilt tonuna yakışan bir allık .

Sex Fantasy : Lavanta-pembe tonlu allık .En güzel açık tenlilere yakışan bir ton.Mat ve yumuşak bir yapıda olan allık diğer allıklara göre biraz daha fazla tozutuyor.

Final Cut :Şeftali-Mercan tonlarındaki bu allık içlerinde en sevdiğim oldu.

Laguna: Nars'ın efsane bronzerını sanırım artık görmeyen duymayan kalmadı.İçinde altın ışıltılar olan ( ama ışıl ışıl değil ) bu kahverengi bronzerı en çok açık tenlilere yakıştırıyorum. Mac'in Afrodite's Shell ile aynı tonda .


Bu makyajımda  Miss Liberty (aydınlatıcı ) Laguna ( bronzer ) ve allık olarak Final Cut kullandım .Aslında dediğim gibi kesinlikle çok avantajlı ve pratik bir set.






Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook