#sedavesenailekışamerhaba

#sedavesenailekışamerhaba Etkinliği - Lansmanlar ve Sponsorlar

08:00

Herkese Merhaba;

Geçtiğimiz günlerde katıldığım sedavesenailekışetkinliği'nde bizleri yalnız bırakmayan firmalarımız ve lansmanlardan bahsedeceğim.

Cosmed firması yetkilileri o gün bizlere ürünleri hakkında bilgi vermek için oradaydılar. Ankara Bölge yetkilisi Gökçe Bey  ve firma yetkililerinde Hatice Hanım bütün sorulara içtenliklikle cevap verdiler.


Deren Kimya bünyesindeki Ege Teknoloji Kimya’nın bir markası olan COSMED, “ülkemizde de yerli ve kaliteli bakım ürünleri yapılabilir” iddiasını kanıtlamak üzere güçlü ve uzun süreli bir altyapı çalışması sonucunda ortaya çıkmış. Dünya standartlarında üretilen her bir COSMED ürünü; kaliteli, sağlıklı, güvenilir, etkili ve ulaşılabilir olma özellikleriyle dikkat çekiyor. 

Cinsiyet ya da yaş farkı olmaksızın herkese bir çözüm sunan; etkisi kanıtlanmış ürünleriyle sadece eczanelerde satılmakta olan COSMED ürünleri sizlere baştan ayağa yenilenme fırsatı veriyor. 





İsteyen blogger arkadaşlarımıza cilt analizi yapıp, gerekli tavsiyelerde bulundular. Herşey için çok teşekkürler Cosmed



Bir diğer firmamız Deniz Cosmetics'di. Firma yetkililerinden Belma Hanım bizlere firma hakkında bilgiler verdi.
Deniz Cosmetic Ünlü İtalyan markası Pupa Milano,  Elegant Touch Express Nail , Freeman,Eylure London  ürünlerini bizlerle buluşturuyor.
Pupa ürünleri bayi eczanelerde satılıyor. Eylure ,Freeman gibi ürünleri ise Watsonslarda bulabilirsiniz.
Belma Hanım güler yüzüyle sorduğumuz soruları yanıtsız bırakmadı. Herşey için teşekkürler.


Farmasi Ankara Yetkilisi Gönül Hanım firmayı ve ürünleri tanıtan bir konuşma yaptı.



İlk yazıda da bahsettiğim Fruitflowers o gün çook güzel sepetler getirdiler bize.Sizler de etkinliklerinizde ve özel günlerinizde Fruit Flowers ile misafirlerinize lezzet patlaması yaşatabilirsiniz.
Siparişiniz aynı gün içerisinde adresinize teslim ediliyor. Kendi sitesinden Fruit Flowers seçeneklerine göz atabilir ya da 4443002 çağrı merkezinden ulaşabilirsiniz.




Son lansman firması Dermokil'di .''Kilden Gelen Güzellik '' sloganıyla kozmetik sektöründe yer alan firma etkinlikte  maske uygulamalarıyla bizlerle birlikte oldular.























Hediye Çekiliş'inde bana çıkan Sevgili Zeynep'in hediyesi



Rengarenk Yakamoz bloğun şirinesi hepimize el emeği göz nuru bileklik hediye etti çok teşekkürler.




























Kliksa Çekilişle Twist kazananlardan biriydim :)


























































Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook