Make Up For Ever

Make Up For Ever Studio Case Far Seti

07:00



Herkese Merhaba :)







MUFE'nin 30. yılına yılbaşına özel  çıkardığı Ever Studio Case 'i aklıma sokan kişi tabi ki Anıl'ımdır. Aslında  hem farlarını  hemde far fırçasını denemek için çok avantajlı bir set. 12 farklı renk bulunan sette 3'erli şekilde kategorilenmesi çok hoşuma gitti. Şık ve aynalı daha sonrasında da kullanılabilincek ambalaja sahip.


Natural, ( Doğal tonlar ) Smoky,( Dumanlı Makyaj )  Bold ( Canlı renkler ) ve Chic  (Işıltılı Trend Renkler ) olarak  ayrılan farların  yapısı oldukça yumuşak ve çoğunun pigmentasyonu oldukça başarılı.


Setten çıkan far fırçası ne yazık ki biraz sıkıntılı geldi .( kesimi ) Ama performans olarak gene de tam içime sinmiş değil, yada fırçaları çok övüldüğü için beklentilerim yüksekti.


Renklerin hepsini sol tarafta normal ışık sağ tarafta güneş ışığının altında yansıtmaya çalıştım.



Doğal tonlardan oluşan bu kısımda en baştaki M-530 sanırım sette sevmediğim ve en çok tozutan renk oldu. S-516 ışıltılı hafif açık sütlü kahve  I-544  ise tatlı bir kahve tonu. Gerçekten doğal tonlarda makyaj yaparken severek kullanıyorum.



Dumanlı makyaj için sıralan farlarda ME-122 ışıltılı beyaz renge sahip.ME-108 'in rengini tam yansıtamamışım  ama inanılmaz güzel bir gri tonu. ME-100 setin ikinci mat renk olan siyah tonu.



Bold sırasında ki renklerin canlılığı bence  setin en can alıcı kısmı.D-236 ışıltılı  yeşil, D-926 ışıltılı mor tonu ve  I-218 ışıltılı saks mavi .



Setin en son sırası olan Chic , benim en çok kullandığım sıra oldu. I-524 ışıltılı ten rengi  D-826  pembe-açık bordo karışımı ve ME-828  acı kahve.



Setin fiyatı 139 TL'ye geliyor bu yüzden hem markanın farlarını denemek hem de renk çeşitliliği açısından avantajlı.Beni hayal kırıklığına uğratan fırçası oldu. M-530 hariç diğer tüm farları severek kullanıyorum.




















Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook