ankara blogger etkinlik

Mac Isabel And Ruben Toledo Lansman - Mac Ankamall

06:00

Selam !


12 Mart 2015 tarihinde Ankara'da bir ilk gerçekleşti :) Mac Ankamall'da  yeni kolleksiyonların tanıldığı lansman yapıldı ve o gün çok güzel bir akşam yaşadık.
Isabel  ve Ruben Toledo çifti kendi  moda ve sanat algılarını birbirinden bağımsız renklerden oluşan tarzını bu koleksiyonla birleştirmiş.


Koleksiyon'da bulunanlar.
- 6 Lipgloss
- 3 Oje 
- 6 Ruj
- 3 Ombre Allık
-1 Makyaj Çantası
-3 Göz Kalemi
- 3 Rimel
- 1 adet allık/pudra fırçası


Rujlardan kırmızı olarak Opera nude tonu olarak Oxblood kesinlikle favorim.

Sin rengi zaten koleksiyon dışında da bilinen ve sevdiğim rujlar arasında .


Bu serinin kalemleri oldukça kalıcı , silmekte epey zorlandım. Petrol Blue rengi favorim. Chalorafill rengi (ortadaki) bu nasıl kullanılır ki dedim ama uygulama yaptılar gayet de kullanılabiliyormuş ama gene de benim tarzım değil. Ve sanırım gerçekten mor'un en  güzel hali Designer Purple Rengi.


Genelde Mac ojelerinin fiyat politikası dolayısıyla çok yaklaşmam  ama bu koleksiyondaki ortadaki bordo renk olan Vixen rengine bayıldım.

Venüs Red
Vixen
Faint Of Heart



Ombre allıklar mat yapıdalar.Sırasıyla
Azalea Blossom  -Ripe Peach- Kindergarten Red



Mac'in 6'lı far olarak çıkarttığı ilk koleksiyonmuş.


Bu koleksiyon'un dışında Haute& Naughty koleksiyon'undaki  mascara , krem eyeliner ( özellikle lacivert olanı ) ve kalemlerine ( özellikle Tarnish rengini kaptım ) göz atabilirsiniz.



Ojecanavarı Seda'mla Mac etkinliğimde tanışmıştık ve tekrar başka etkinlikle bir araya gelmek güzeldi. Bu arada dudağımda Opera ruju var .İkimizde sürdükten sonra dayanamayıp aldık.




Bu geceyi sağlayan canım arkadaşım Emre'ye sonsuz teşekkürler. Mac Ankamall ekibindeki herkes Şükrü Bey, Bilge Hanım, Pınar Hanım, Cihangir bey ve Berna Hanım bizleri inanılmaz güzel ağırladılar.


Yıllar sonra Berna Hanım'ı görmek ve sohbet etmek benim için çok değerliydi.Şükrü Bey ile Mac Kampanyası fikirlerimi hayata geçirme projesi görüşmelerimiz hala devam ediyor :):):):)










Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook