Maybelline

Maybelline Falsies Volum' Express Waterproof Maskara

06:00



Haziran bitmesine çok az kala bu sene hala yaz mevsimine geçiş yapamadık.Yakın zamanda bir anda havaların birden ısıncağını söylüyorlar umarım gerçekleşir. Yaz aylarında daha çok waterproof yani su geçirmez rimel kullanılmasından yanayım.Hem akma gibi riski ortadan kaldırıyorsunuz hemde havuz'a, deniz'e girerken - bir rimel sürüp girebiliyorsunuz.

Bu özelliklere sahip uygun fiyatlı rimel arayışındayken Maybelline'e ait Falsies Volum' Express Waterproof mascarasına şans vermek istedim.



Rimel oldukça ıslan ve fırçası kıl fırça.Açıkcası Maybelline'e ait plastik fırçalı masacaralarını daha başarılı buluyorum. Hacim vaad etsede bunu benim kirpiklerimde gerçekleştirmedi.Çok hafif uzatmayı başardı.Ama bu rimelde sevmediğim iki özellikten birisi birbirine yapıştırması ( ayırmak için temiz bir fırça kullandım ) ve waterproof olmasına rağmen suyun altında orta seviyede akması.

Malesef kendisiyle yollarımız ayrıldı.Yakın zamanda size başarılı bulduğum uygun fiyatlı bir waterproof maskara yazısı gelicek.









Benzer Yazılar

1 yorum

  1. Merhaba Neslihan Hanım :)
    Buypasa.com yakında açılıyor. Maskara, rimel ve diğer kozmetik ürünlerinde inanılmaz indirimler sizi bekliyor. Ayrıntılı bilgi için http://sanalpazar24.net adresini ziyaret edebilirsiniz.

    YanıtlaSil

Abone Ol


Like us on Facebook