#sedavesenaileyazamerhaba

#sedavesenaileyazamerhaba

06:00


Geçtiğimiz Cumartesi günü Sevgili Ojecanavari (Seda ) ve Little Butterfly (Sena ) 'nın düzenlediği #sedavesenaileyazamerhaba etkinliğindeydim.


Sanırım ilk kez geç kalmadığım ve tam zamanında yetiştiğim  bir etkinlik oldu :) Mekanımız Ankara'nın gözde mekanlarından  Filistin caddesindeki Gar Lokantası'nın bahçesinde idi.Şansımıza hava çooook güzeldi.Ben gittiğimde  kızlar çoktan masa düzeni kurmuşlardı bile .Bu arada fotoğraflamayı unutmuşum ama yemekler, ikramlar harikaydı.



Tüm sponsorlarımızdan ayrı bir yazıda bahsedeceğim ama özellikle masadaki güzel kokulu sabun için Kokulu Düşler , kafes tasarımlı kuş sabun için Özlem Sabun , şık mum için Mutlu Mumlar ve güzel yaka kartı ve süslemeler içinde www.bakeandmore.com 'a çook teşekkür ederim.


O gün bizler için taa İstanbul'dan gelen Harmolance yetkilisi Didem  Hanım ayak ve topuk kremi hakkında bilgi verdi.Hem türk firması olması hemde kadınların hormonal değişikleri için destek olabilmeye adayan bu firma benim için ayrı bir yer edindi.Hediye ettikleri ayak ve topuk bakım kremini kullanmaya başladım bile.


Bir diğer firmamız Revox yani meşhur At Kuyruğu Şampuan firmasından Mustafa Bey'di .Açıkcası At Kuyruğu Şampuan'ınını etrafta çok gördüğüm için biraz irite olmuştum.Ama benim #yardımcımelekler projemdeki bir bayana ürünlerine güvendiklerini söyleyerek destek oldular.Bu yüzden bu firmanın yeri bende ayrı oluştu.Bayan arkadaş saç serumu ve şampuanını kullanarak ve bende aynı dönemde şampuanına başlayarak en doğru yorumu sizlerle paylaşmış olacağız.



Bir diğer firmamız Fulser-M.Asam 'dan çok sevimli Müjgan Hanım idi. Bizlere severek kullandığım ve yazısını yazdığım Brilliant Teint'i bizlere tanıttı.



Yanımızda olmasa da Arzum Okka firması bize güzel kahveler yapsın diye makinesini yollamışlar.Gerçekten aklıma düştü bu makine.Ellerine Sağlık Sena'cım.




ladyoflochaber ve sultanpenez gibi iki güzelin arasında birde çirkin olsun dedim :)


Gırla Fikir yani Nazlı'cımla .Çok severim çok uğraşırım kendisiyle :)


Vee etkinliğin en sevindiğim kısmı yazıştığım ama bir türlü yüzyüze gelemediğim İstanbul'lu blogger arkadaşlarımdı.


İyi ki geldiniz ben çook ama çook mutlu oldumm.




Meşhur cinaragacinda (Sibel ) toplu selfie pozumuz.


Etkinlikte yan sandalye komşum guzelruhlukadinlar Mehtap'cığım bizi anılarıyla gülme krizine soktu.Kesinlikle bu alanda bir video yada kitap yazması lazım.


En arkadaki iki güzel bayan .buraliolmayanlarlokali Gül'cüğüm ve taaa Konya'lardan gelen mimarngzndenmakyaj Işıl'cığım.



Sevgili Zeynep ve Lezzetlimutfakonline güzelliklerini dağıtırken.

Sponsorlar için ayrı bir yazı yazacağım.Çok güzel anılar yaşadığım , güldüğüm , eğlendiğim , bilgilendiğim bir etkinlik oldu.Herkese çoook teşekkür ederim.














Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook