eau de cologne

Hierapolis Eau De Cologne - İlk Yaz

18:17



Kolonya bana hep çocukluğumdaki uzun yıllar boyunca yaptığım şehirler arası yolculuklarımı hatırlatır hep. Ya seversiniz ya da uzak durursunuz.Ama artık günümüzde her şey geliştiği gibi kolonya'da bile Hierapoliskolonya dünya standartlarında Eau De Cologne kalitesinde üretim yapıp  İlk Yaz kolonyasını bizlere sunmuş.Ve ben kokusunu çok sevdim.


İLKYAZ

Koku, tıpkı bir giysi gibi giyilen, kimliğimizi ve ruhumuzu ortaya koyan, zihnimizde eşsiz imgeler yaratan bir güçtür.Bu nedenle bazen hiç tanımadığımız biri bile yanımızdan geçerken koku imzasını bıraktığında, zihnimizde bilgiler, görüntüler canlanır.
En güçlü tanımları ortaya koyan duyumuzdur koku.Böylesine önemli bir alanda çalışan koku uzmanları, tasarımlarıyla hem kullanıcıya hem de çevreye alternatifler sunmuş olur.Yüzlerce yıldır kokularla evrilen insanoğlu, bu yolculukta aslında kendini aramaktadır.
Her kokunun yarattığı çağrışım birbirinden farklı olduğu gibi ruhsal, bedensel ve duyusal etkileri de birbirinden farklıdır.Turunçgiller canlandırıcı ve neşe verici, meyveler ve meyve çiçekleri yumuşak olarak tanımlanır. Dip ve üst notalara uygun farklı koku gruplarından elde edilen karakteristik karışımların herbiri, bugün dünyaca bilinen parfüm, eau de toilette veya kolonyalarda hayat bulmuştur.
Hierapolis İlkyaz, bu koku ailelerinden kayısı, turunçgil çiçekleri ve mandalina ile harmanlanarak tasarlanmıştır.Yapımı bir ay süren İlkyaz, tüm özel ürünlerde olduğu gibi emekle, zamanla ve deneyimle şekillenmektedir. Süzülme, dinlenme ve diğer aşamalarında ustasının gözüyle olgunluğa ulaşan İlkyaz, esans oranının yüksek olması nedeniyle eau de cologne sınıfındadır.




Eğer satın almak isterseniz tık tık..


Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook