güneş kremi

M.Asam Sun Care 30 Spf - Yüz İçin Güneş Kremi

07:00


M.Asam 'ın Brilliant Teint Trasparan Aydınlatıcı Makyaj Bazı'nda sonra sanırım sevdiğim ürünü bu oldu. Yüz'e sürülen güneş koruyucularında en sevmediğim şey beyazlıktır.M.Asam'da böyle birşey yaşamadığım gibi tam tersine cildime çok güzel bir parlaklık verdi.


M.Asam Sun Care Face Cream’i günlük nemlemlendirici olarak kullanabilirsiniz. Foto yaşlanmanın belirtilerine karşı cildi korumaya yardımcı olan ve yoğun bir şekilde bakım yapan M.Asam Sun Care Face Cream sonrasıında günlük makyajınızı uygulayabilirsiniz. Özel formülü, UVA ve UVB ışınlarına karşı koruma sağlar. Panthenol ile nemlendirip, içeriğindeki Anti oksidanlar (Avokado yağı, Üzüm çekirdeği ekstresi, Vitamin E, Q10) ile serbest radikallere karşı korumaya yardımcı olur. Boyun ve dekolte bölgesi için de uygundur.



Emilimi oldukça çabuk olan krem, cildimde sivilce gibi oluşuma sebep olmadı. Ama içerisinde parfümü görünce malesef kullanmayı kesmek zorunda kaldım.Özellikle cilt, yüze kullanılan ürünlerde parfüm içeriğine lütfen dikkat edin.




Benzer Yazılar

1 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook