Ankara Blogger Etkinliği

Ankara'da en iyi kokoreç nerede yenir ? - Aoç Doğata

06:00


Geçtiğimiz günlerde Markör'ün davetiyle aslında her zaman gittiğim ama adına hiç dikkat etmediğim AOÇ Doğata'ya davetliydim.Genel olarak instagram hesabımdan  ara ara kendimce mekan ve lezzet önerilerinde bulunuyorum.


Doğata Ankara'nın göbeğinde yeşillikler içinde bahçesi olan sayılı mekanlardan.Hafta içi 07:00-03:00 hafta sonları ise 07:00-04:00 arasında hizmet veriyorlar.Tüm ürünlerinde AOÇ ürünleri kullanıyorlar.




Ve kesinlikle en iyi kokoreç nerede yenir derseniz gözüm kapalı tavsiye edebileceğim yerdir.


Kokoreç'in dışında kıymasız Ankara döneri'de bulunan mekanda sadece süt danasından olduğunu ve günde 3 kez ayrı ayrı takılan dönerlerin eğer gün sonunda kalırsa sokaktaki kedi, köpeklere verildiğini öğrendik.Keşke her firma bu kadar duyarlı olsa...



Peyniri Hatay'dan gelen Antakya Künefe'sinin diğer tüm malzemeleri AOÇ ürünlerinden kullanılıyor.Küçük porsiyonlar halinde kişiye özel hazırlanıyor.



Her sabah ve hafta sonları kahvaltı bulunan mekanda özellikle semaver çay ve kahvaltı çeşitlerinin farklı seçeneklerde olması ayrıcalık katıyor.Fiyatlar kahvaltıya göre kişi başı 16- 32 tl arasında değişiyor.


Aynı zamanda AOÇ 'nin  ve yöresel  ürünlerinde bulunduğu mağazanın Online satış sitesi olduğunu biliyormuydunuz ?
Market hafta içi 07:00-03:00 hafta sonu 07:00-04:00 arası açık. Gecenin bir vaktinde çocuğunuz için süt alabilceğiniz tek mekan..


Özellikle her sabah AOÇ kefir'ini severek içtiğimi söylemeden geçmek istemiyorum. Nazlı ve Sibel'le mağazanın içinden bir türlü kopamadık.




Bu arada Doğata'ya giderseniz  bahçedeki hatıra yerinde fotoğraf çektirmeyi unutmayın..

Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook