Mor İnek Kanvas Boyama Tabloları

11:57

Çoğumuzun yakından tanıdığı Mor inek Kanvas Boyama tabloları E-ticaret alanına www.morinek.co web sitesi ile güzel bir giriş yaparak 96 saatte Google Analytics verilerine göre 13.537 ziyaretçi ile interaktif dünyadaki ticari hayatına merhaba dedi.




Bilmeyenler için biraz bahsedelim,

Mor İnek Kanvas Mandala Boyama Tablosu Nedir ?

Mandala, Hindistan kökenli dinlerde metafizik veya sembolik bakımdan meta veya mikro kozmosu gösteren şekillere verilen addır. Genel olarak mandala, şekilleri belli bir düzene göre boyamaktır. Genellikle daire veya kare şeklinde olan mandalalar meditasyon nesnesi olarak kullanılabilmektedir.



 Mandala severlerin en büyük sorunu severek boyadıkları, keyifli zaman geçirerek renklendirdikleri mandala boyama eserlerini duvarlarına asamamalarıydı. Asmayı başaranlarda dekoratif görüntüye sahip olmadığından şikayetçiydi. Mor inek bunu oldukça dekoratif bir hale dönüştürerek kanvas tablo şekline sokmayı ve mandala severlerin bu tabloları boyayarak duvarlarına asabileceği şekilde tasarlamayı başarmış.




 Mor inek mandalalarınızı boyayıp çekmecelere kaldırmaya son verecek güzel bir ihtiyaca cevap olmuş. Üstelik bu kanvas boyama tablosu özel olarak üretilmiş, defalarca hatalı boyasanız dahi silinebiliyor. İsterseniz boyadan tamamen arındırılabiliyor. Yani ıslak mendille silinip, sıcak suylada yıkanabiliyor. 

Özel günlerde sevdiklerinize hediye edebileceğiniz sıra dışı hediyelik eşya arayanlara, hatta adına özel ürettirip unutulmazlığını üst seviyelere taşımak isteyenlere de bir çok farklı seçenek sunuyor.




 Mor inek 2016 da en iyi doğum günü hediyesi, en iyi sevgililer günü hediyesi, en iyi yılbaşı hediyesi, en iyi özel gün hediyesi olmaya aday görünüyor. Mor inekle artık kendi boyadığımız ürünlerimizle evimizin duvarlarını renklendirebileceği ürün. En dikkatimi çeken şey ise ölçü konusunda çok doğru bir karar verilmiş olması. Çünkü bu ölçü kolonlara, koridorlara, mutfaklara, banyolara, çalışma ofislerine tekil olarak kullanmak için çok iyi bir ölçü.
 Biliyorsunuz ki büyük ebatlı tablolar sadece geniş alanlarda, 3 ‘lü koltuk arkasında kullanılabiliyor bu da onların daha az tercih edilmesine sebep oluyor.

 Mor inek kanvas boyama tablosunun bir diğer artısı ise onu her yerde boyayabilecek ölçüde tasarlanmış olması kafede, parkta, bahçede yada sahil kenarında siz nerede isterseniz orada onu boyarken dinlenecek ve rehabilite olacaksınız. Eminim çokta eğleneceksiniz. Evinizin en çok ilgi gören, en değerli objesi  olacak çünkü onda sizin uğraşlarınız olacak. 



  • İster kendiniz boyayıp, isterseniz boyamadan sevdiklerinize armağan edebileceğiniz unutulmaz bir hediyedir.
  • Kendi zevkinize, evinizin mobilyalarına uygun renklerle boyayabileceğiniz konsept bir ev aksesuarı kanvas tablodur.
  • Eğlenceli bir motivasyon ve rehabilite aracıdır.
İnsan Üzerindeki Etkileri


  • Mandala boyamak, dikkat oranını arttırdığı gibi beynin sağ lobunu da geliştirir. Bu gelişim, kişinin düşünme kabiliyetini ve yaratıcılık becerisini arttırır.
  • Çizimlerde renklerin de devreye girmesi, sağ lobun aktif hale gelmesinde ve doğrudan duyguların derinleşmesinde etkilidir.
  • Bu ürünü boyamak bilinçaltınız ile bağlantıya geçer ve hayallerinizi başarılabilir hedeflere dönüştürmeye yardımcı olur.


Mor İnek Kanvas Boyama Tablosu için Yaratıcı Öneri ve Teknikler

  
  • Tablonuzu içten dışa doğru ve sırası bozulmadan boyamanız önemlidir.
  • Tablonuzun boyamasında su bazlı (yıkanabilir ve silinebilir) keçeli kalemlerin kullanılması önerilir.
  • Tablonuzda efektif degrade geçişler yaratabilmek  ve hatalı boyama durumlarını düzeltmek için ıslak mendil kullanılabilir.
  • Ürünümüzü sıcak su ile tamamen temizlemeniz mümkündür.  
  • Mor inek kanvas boyama tablolarının klasik müzik eşliğinde boyanması, iç huzuru sağladığı yorumları alınmaktadır.

Mor İnek Kanvas Boyama Tablosu Tanıtım animasyon filmi : https://www.morinek.co/index.php?mID=386

Mor İnek Kanvas Boyama Tablolarını satın alabileceğiniz web sitesi : https://www.morinek.co

Mor inek Kanvas Boyama Tablolarını ismine özel olarak ürettirmek isteyenlere için : https://www.morinek.co/index.php?mID=422 

Mor inek Sosyal medya hesapları :    https://www.instagram.com/morinek      ,      https://www.facebook.com/MorinekCo



Mor İnek Kanvas Tabloları Şirket ve İletişim Bilgileri :   
Mor inek Ltd. Şti 
Tuna Mh Sanat Cd. No: 123 Selçuklu İş Merkezi
Çamdibi / İzmir / Türkiye

Bu ürün Türk Patent Enstütüsü tarafından PATENTLİDİR.

Mor inek te tüm ürünler ISO-9001 Kalite Sertifikalı olarak üretilmektedir. 



Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook